Talon pohjatyöt tehdään meillä kokenein käsin Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla sekä lähikuntien alueella.

Talon pohjatyöt ovat erittäin tärkeä osa uudisrakentamista, sillä pohjan tarkoitus on pitää talo pystyssä koko elinkaarensa ajan. Virheet rakentamisen aikana koituvat kalliiksi ja jopa mahdottomiksi. Urakointi on viisas jättää ammattilaiselle, joka tuntee maanrakennusalan läpikotaisin. Pyydä siis paikalle IVE Maarakennus Oy, jonka voit tilata pohjatöiden pariin koko pääkaupunkiseudulle. Näin varmistat, että hanke onnistuu niin kuin sen pitääkin.

Talon pohjatyöt kaivuutöistä maa-aineksiin

Kun tilaat meiltä talon pohjatyöt, hoidamme mielellämme kaivuutöiden lisäksi maansiirtotehtävät. Kuljetamme ylijäävän kaivuumaan pois ja tuomme tilalle rakennuksella tarvittavat maa-ainekset. Voimme hoitaa koko urakoinnin tai vain osan siitä – mikä sinulle parhaiten sopiikaan.

Tilaa talon pohjatyöt ja muut maanrakennustyöt

Palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä monipuolisissa maanrakennustehtävissä pääkaupunkiseudulla. Meille on kertynyt alan kokemusta jo yli 30 vuotta! Lue lisää toiminnastamme. Kanssamme asiointi sujuu varmalla ammattitaidolla jokaisella työn alueella, niin työmaan tehtävissä kuin asiakkaidemme kohtaamisessakin. Ota yhteyttä, jutellaan tarkemmin tarpeistasi!