Teemme viemäröintityöt, salaojat ja muut pihamaan LVI-työt Vantaalla sekä kaikkialla pääkaupunkiseudulla sekä lähikuntien alueella.

Koko pääkaupunkiseutua palveleva IVE Maarakennus Oy toteuttaa tontillesi myös toimivat ja turvalliset viemäröintityöt. Kaivamme salaojat ja sadevesiviemärit sekä asennamme tarvittavat putkitukset. Noudatamme tarkkaan rakentamista koskevia säädöksiä ja laadukkaan rakentamisen edellytyksiä, jolloin vältytään ikäviltä putkiongelmilta. Oikein tehdyt viemäröinnit varmistavat, että vesi päätyy sinne minne sen pitääkin, eikä kosteus kerry rakennuksen perustuksiin.

Tarjoamme työmaallesi ammattilaiset, joiden palvelu ei petä

Olemme tehneet viemäröintitöitä ja muita kaivuutöitä yli 30 vuoden ajan. Alalla on pysytty pitkään, mikä kertoo siitä, että jotain on tehty enemmän kuin oikein. Olemme toteuttaneet monia uudisrakennus- ja saneerauskohteita onnistunein tuloksin. Käytämme työssämme aina ammattitaidolla ja kokemuksella hankittua osaamista sekä laadukkaita tuotteita, joiden laatuun voi luottaa kaikissa maanrakennustehtävissä.

Puuttuuko työmaaltasi viemäritöiden tekijä tai muiden maanrakennustehtävien taitaja?

Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan kaikki tontin sadevesi- ja viemärijärjestelmät kuntoon. Meiltä tilaat toki muutkin maanrakennustyöt - tutustu palveluihimme!