Maanrakennusta, viherrakennusta ja muita kaivuutöitä Vantaalta käsin koko pääkaupunkiseudulle sekä lähikuntien alueelle.

IVE Maarakennus Oy palvelee sekä yksityisiä että yritysasiakkaita koko pääkaupunkiseudulla. Pitkällä kokemuksella ja järeällä kalustolla tehdään monipuolista maanrakennusta: maansiirrot, talojen pohjatyöt, vesi- ja viemäröintityöt, viherrakennus sekä muut kaivuut ovat meille tuttua puuhaa. Koska laadukas rakentaminen tarvitsee laadukasta maanrakennusta, teemme työmme aina lopputuloksella, josta voimme itse sanoa olevamme ylpeitä.

Kestävää rakentamista, sujuvaa palvelua

Kun asioi kokeneen yrityksen kanssa, hankkeet sujuvat niille asetetuissa aikatauluissa ja budjeteissa ja työn jälki on kestävää. Urakassa säästytään myös ikäviltä yllätyksiltä niin tehtävän aikana kuin sen jälkeenkin. Kaikki työt talon pohjista viherrakennusratkaisuihin tehdään meillä huolellisin käsin aikaa ja elämistä kestäviksi, turvallisiksi kokonaisuuksiksi.

Tutustu ja tilaa ammattilainen asialle!

Meistä on vuosien saatossa kehittynyt alan asiantuntijoita, joiden työ puhuu puolestaan. Ota ihmeessä yhteyttä ja kerro meille tarvitaanko teillä maanrakentamista, kaiken kattavaa pohjarakentamista vai viherrakentamista. Ota yhteyttä!